Inspirerade
av naturen

Gungtillbehör från FATMOOSE

Det finns ett enastående urval av gungtillbehör här hos FATMOOSE! Om du beställer ett coolt lektorn från FATMOOSE får du en gunga på köpet. Och eftersom FATMOOSE alltid har plats för två gungor på sina stabila, häftiga Klätterställning kan du ta en titt i vårt enastående sortiment med häftiga gungor, för att hitta en till härlig gunga. Vi har alla typer av gungor, ett häftigt urval av färger och vi garanterar superbra priser. Det är helt fantastiskt! 

Om du gillar en klassisk look rekommenderar vi vårt toppsortiment av traditionella gungor. Se dig om ordentligt! Då kommer du t.ex. att upptäcka vår RetroRider gungsits av trä som ser ut som ett äkta stycke vintage samt vår knallröda Classic Rider gungsits. Det finns även ett brett utbud av gungtillbehör av fast gummi eller med elastisk sitsyta.

Om du vill ha något lite mer unikt har FATMOOSE det du söker efter! Prova helt enkelt våra annorlunda tallriksgungor av plast eller trä. Nöje för hela familjen garanteras med vår SpaceRider kompisgunga och för den som vill utföra coola konststycken rekommenderas våra vertikala eller horisontella EasyRider däckgungor.

För de geniala akrobaterna bland oss finns det en trapets och romerska ringar istället för en klassisk gunga. Detta är att gunga på ett mycket okonventionellt sätt! Coola klättrare erbjuds även FATMOOSE LineUp klätterrepen eller StepUp klätterrepet samt de superhäftiga repstegarna.

Och för de minsta hittar du även passande babygungor. Ta en titt!

FATMOOSE förstår: det måste gå snabbt och vara enkelt. Därför finns det alltid enkla anvisningar så att det går snabbt att bygga upp lektornet och gungan.

FATMOOSEs design är okomplicerad, okonventionell och tämligen stilfull och har något som passar varje trädgård och varje budget. FATMOOSE lovar alltid ett klassiskt utseende, fantastisk kvalitet och ett äkta nöje oavsett väder och vind. Därför kan du välja mellan geniala färger, gymnastisera på tryckimpregnerat trä och använda de väderbeständiga gungorna under hela året.

#fatmoosemoment

Kolla in dessa trädgårdshöjdpunkter från våra nöjda kunder över hela Europa. Har du också ett blickfång i trädgården? Dela den då med andra med hashtaggen #fatmoosemoment eller via uppladdningsknappen nedan.