Inspirerade
av naturen

FATMOOSE barngungor av trä

Med en FATMOOSE-gunga av trä ger du ditt barn massor av lekglädje. Oavsett om det är tillsammans med syskon eller vänner är en barngunga i trädgården ett utmärkt tillfälle att bli av med överskottsenergi i den friska luften. Vid den interna utvecklingen och produktionen av våra gungställningar och lekställningar lägger vi särskild vikt vid högkvalitativ och hållbar kvalitet så att säkerheten för dina barn räcker lika länge som lekglädjen. Hela processen övervakas professionellt och naturligtvis utförs en noggrann kvalitetskontroll innan din gunga levereras till din trädgård. Gungställningen av trä, gjord av gran eller tall, kommer från naturlig och hållbar odling och ger speciellt lång livslängd för utomhusbruk. Stolparna som tillverkas av detta trä gör så att våra barngungor står stadigt i trädgården, vilket är ett grundläggande krav för vild och säker lek. Den massiva gungbalken bär två barn med lätthet, så att de kan gunga på trägungan hur mycket de än önskar. Med den bifogade monteringsanvisningen kan du enkelt ta projektet "bygg din egen gunga" i dina egna händer. En FATMOOSE-barngunga av trä står för åratal av rolig lek och för att garantera detta är materialet hållbart. Träet som vi använder för våra gungor för barn impregneras med tryckimpregneringsmetoden. Detta ger dig många fördelar. Din gungställning kan monteras på kort tid, eftersom ytterligare målning inte är nödvändig. Den nya gungan i trädgården är därför väl skyddad mot väder och vind.

Gungställningar passar i varje trädgård

En enskiild gungställning eller en gungställning med rutschkana passar perfekt i varje trädgård. Den passar inte bara perfekt i med din trädgård, de olika modellerna är också lämpliga för olika trädgårdsstorlekar. En dubbelgunga med rutschkana eller klättertillbyggnad ger många möjligheter för barn att möta sportiga utmaningar och att vara aktiva med vänner. Om du har mycket utrymme och vill ge barnen ännu mer utrymme att leka, springa runt och gegga runt kan du naturligtvis lägga till en gunga med sandlåda. Möjligheterna är lika varierade som dina barn!

Med en trägunga i trädgården kommer barn i alla åldrar att hitta massor av inspiration för att röra på sig. Med en gungställning med rutschkana kan du först klättra upp på plattformen och sedan åka ner mot marken. Eller så anordnas en vild tävlingsgungning på de två platserna i en dubbelgunga av trä. För att inte bara äldre barn ska ha kul utan även för att en baby ska kunna gunga säkert, behöver du rätt tillbehör. Med en baby-gungstol blir gungan perfekt utrustad för småbarn och spädbarn så att de kan upptäcka sin omgivning. När de blir lite äldre kan de susa runt på en dubbelgunga med rutschkana tillsammans med syskon eller vänner. Det finns något för varje familj och trädgårdsstorlek i vår onlinebutik!

Bygg en gunga själv - vem som helst kan göra det

Om du vill bygga en FATMOOSE-gunga själv kan du definitivt göra det. Våra gungställningar av trä imponerar med sin väl genomtänkta design och kvalitet och är också väldigt enkla att montera eftersom vi inkluderar enkla och detaljerade monteringsanvisningar. Gungan ska förankras i trädgården så att dina barn kan leka på trägungan utan bekymmer och säkerställa högsta säkerhet för dem. Du kan också använda fallskyddsmattor för en särskilt mjuk och stötdämpande yta. Gungsitsarna i en dubbelgunga av trä kan sedan enkelt anpassas till din familjs ålder och idéer. Speciellt aktiva barn kommer säkert att ha mycket kul med en trapets. Och för att en baby försiktigt ska gunga svinga genom luften på gungan finns det också några säkra babysitsmodeller i FATMOOSE-butiken. Om du gillar det mångsidiga kan du bygga en barngunga med en rutschkana eller klättertillbyggnad. En gungställning av trä är det perfekta tillskottet till din trädgård och kommer att följa dina barn i många år!

#fatmoosemoment

Kolla in dessa trädgårdshöjdpunkter från våra nöjda kunder över hela Europa. Har du också ett blickfång i trädgården? Dela den då med andra med hashtaggen #fatmoosemoment eller via uppladdningsknappen nedan.