FATMOOSE MID SEASON SALE! Fantastiska rabatter för mer lekglädje i trädgården

LekstugaThe perfect hideaway

Din drömlekstuga

Utforma din egen lekyta med en häftig lekstuga eller ett hus på styltor. Du kommer att upptäcka att det inte blir långtråkigt med de häftiga lekstugorna från FATMOOSE. Tack vare den häftiga designen och de fantastiska storlekarna finns det en lekstuga eller ett hus på styltor som passar alla. Se dig om så blir du inspirerad!

Lekstuga

Lekstugor och hus på styltor från FATMOOSE

Lekstugorna och husen på styltor från FATMOOSE är lika speciella som våra andra lekredskap. Det spelar ingen roll om du bestämmer dig för lekstugan BeetleBox Bling XXL, den fantastiska PandaPark Pro XXL eller den häftiga HippoHouse Heavy XXL. Eller om du hellre vill ha det höga huset på styltor FunFactory Fit XXL eller VanillaVilla Joy XXL. Meganöje står på programmet överallt.

Lekstugor från FATMOOSE och hus på styltor från FATMOOSE fascinerar med sin häftiga design och höga kvalitet och går dessutom mycket snabbt att montera eftersom vi skickar med enkla och detaljerade anvisningar direkt. Kom igen så drar vi till det häftiga leknöjet med FATMOOSE!

Öppna ditt eget zoo - HippoHouse Heavy XXL

Har du drömt om att ha en egen djurpark? Förverkliga din dröm med lekstugan HippoHouse Heavy XXL. Bjud in dina vänner på en läcker glass och visa dem ditt rike. De häftiga tillbehörsdelarna och den fantastiska allväderspresenningen FatTarp ger lekstugan den sista finslipningen. Exakt i FATMOOSE style.

PandaPark Pro XXL – bjud in dina vänner

Använd din lekstuga PandaPark Pro XXL av trä från FATMOOSE för ett möte med dina vänner eller ännu coolare för att öppna din egen kiosk, en egen glassbar eller till och med ett gatukafé för alla lekstugor från FATMOOSE har ett fantastiskt försäljningsfönster. Alltså, vad väntar du på? Bli din egen BigBoss eller gör om din trädgårdslekstuga till en cool träffpunkt för ditt gäng. Utforma innerutrymmet efter dina egna idéer och önskningar och gör på detta sätt din lekstuga ännu coolare.

Lekstugan BeetleBox Bling XXL - totalhäftig

Med vår lekstuga BeetleBox Bling XXL hamnar du helt rätt även i en liten trädgård! Här har du tillräckligt med utrymme för att förverkliga dina egna idéer och leka megacoola lekar. Som vid nästan alla lekstugor finns den häftiga försäljningsdisken och ett litet fönster. Utforma det inre helt efter dina kreativa idéer och visa dina vänner hur duktig du är.

Meganöje med ett hus på styltor

Med vårt hus på styltor FunFactory Fit XXL finns får du till och med en extra kick eftersom denna verkligt coola barnlekstuga befinner sig högt uppe på styltor och bara vill bli erövrad. Klättra upp i detta megahäftiga hus på styltor och inta det med dina vänner! Smid planer, koppla av ledigt och chilla på träbänken i lekstugan. Detta gör det riktigt roligt att leka och det är exakt detta som är FATMOOSE!

I huset på styltor VanillaVilla Joy XXL är allt häftigt!

Och detta kan du ta ordagrant i huset på styltor VanillaVilla Joy XXL! Huset på styltor av trä har en riktigt cool rutschbana och tack vare detta kan du få poäng hos dina kompisar och ta avsked från dem med en megaglidning. Vem av er är snabbast? Inte heller den fantastiska försäljningsdisken får saknas. Sälj läckra glassar och kall läsk till dina vänner. Detta kan bara FATMOOSE!