LekstugaThe perfect hideaway

Lekstuga av trä i trädgården

En lekstuga av trä i trädgården är den perfekta tillflyktsorten för barn. I sitt eget lilla rike kan de gömma sig, leka och utbyta hemligheter. En lekstuga i trä passar naturligt in i din trädgård och är särskilt hållbar för utomhusbruk.

Lekstuga

FATMOOSE barnlekstuga i trädgården

En lekstuga i trädgården är hjärtat för kreativ lek med vänner eller syskon. Här kan de små skapa sin egen hemliga tillflyktsort och leka i friska luften. Att bygga lekstugan i trädgården själv blir säkert ett roligt familjeprojekt. Till skillnad från en lekstuga i plast är en lekstuga i trä för trädgården mycket mer väderbeständig och passar också naturligt in i din trädgård. Den högkvalitativa, impregnerade barnlekstugan i trä garanterar en särskilt lång livslängd. Således är en lekstuga i trä den perfekta lek-oasen för din trädgård. Hos FATMOOSE hittar du olika modeller som passar din familjs behov. Oavsett om det är en lekställning med en lekstuga, en lekstuga för barn med rutschkana eller en lekstuga med en sandlåda - du hittar allt i vår webbutik.

Bygg själv lekstuga av trä för barn

Att själv bygga en egen lekstuga för barn är enkelt med FATMOOSE. En detaljerad konstruktionsmanual ingår i leveransen och tack vare det tryckimpregnerade massiva träet behöver lekstugan i trädgården inte målas. Innan du sätter igång, planera hur lekstugan bäst kan placeras i trädgården så att monteringen inte hindras av rötter eller ojämnheter.

För att optimalt anpassa lekstugan i trä efter dina barns önskemål hittar du också rätt tillbehör i FATMOOSE-webbutiken: från mångsidiga gungsitsar till din lekstuga med gunga, från svarta tavlor för hemliga meddelanden till sportiga basketkorgar och mer. Men vi tänker även på barnens säkerhet. Om du vill säkerställa en särskilt mjuk landning i din lekstuga med rutschkana och gunga, placera helt enkelt fallskyddsmattor runt lekutrustningen. För skydd mot mindre djur och rötter kan du beställa en marktäckväv tillsammans med din lekstuga med sandlåda.

Ett eget rike med lekstuga med rutschkana och gunga

Oavsett om man bygger med klossar, leker med kompisar eller lagar mat med en dockservis - ett lekstuga för barn i trädgården fungerar som ett riktigt lekparadis och en oas av välbefinnande. Om dina barn gillar sport och att vara aktiva i friska luften, välj en lekstuga för barn med rutschkana eller en lekstuga med gunga. Här kan barnen verkligen släppa loss med sina syskon eller kompisar och hitta många möjligheter att integrera de olika elementen i sina lekar. De mycket modiga kan till och med klättra upp i en lekstuga på pålar och njuta av utsikten över trädgården.

Hos FATMOOSE ligger fokus inte bara på lekglädje och säkerhet utan också på en distinkt design - lika mångsidig och unik som dina barns intressen. Det är därför vi har gjort det till vårt uppdrag att kontinuerligt utveckla nya idéer som är perfekt skräddarsydda för din familjs behov. Kolla helt enkelt runt i vår butik och välj den perfekta modellen. Hos FATMOOSE hittar du något som passar alla trädgårdsstorlekar - lika individuellt som du, din familj och din livsstil.