Vår
filosofi

Naturen är den bästa lekplatsen,
och den är öppen året runt

Leriga händer, gräs under fötterna, att upptäcka naturen - vi på fatmoose tror att varje barn förtjänar friheten att utforska sin omgivning i en säker lekmiljö; att barn spelar en viktig roll i deras fysiska och mentala utveckling; och att varje barn är motiverat att leka utomhus oavsett väder. Därför har vi ägnat oss åt att tillverka naturliga lekredskap som du kan skapa en fristad för utomhuslek direkt i din trädgård.

 • Utforska
 • Lära
 • Leka

Inspirerade av
naturen lekredskap

Vårt engagemang sträcker sig bortom lek.
Som ett företag som använder naturliga resurser för att tillverka sina lekredskap, vet vi att det inte bara handlar om att ta, utan också att ge tillbaka till naturen. Därför förstår vi hur viktigt det är att skapa en hållbar framtid för våra barn och vill bidra till att bevara naturen som deras lekplats:

10
ÅRS
GARANTI¹
 • Noggrant utvalda material

  För våra lekredskap används främst naturligt växande trä, ett material som har valts ut på grund av sin hållbarhet och kvalitet. Detta säkerställer att våra lekredskap inte bara är hållbara, utan också miljövänliga.

 • Europeiskt ursprung

  Vi lägger stor vikt vid kvaliteten och noggrann hantering av vårt trä. Därför hämtar vi vårt trä främst från lokala skogar i sydöstra Tyskland.

 • Barndomsgaranti¹

  Vi har fullt förtroende för kvaliteten och hållbarheten hos vårt trä. Därför erbjuder vi en 10-årig garanti¹ på alla trädelar av klätterställningar och gungor för privat bruk, så att barn kan leka under många år.

Vår väg mot en grönare framtid

Precis som naturen organiskt utvecklas, utvecklas också vår väg mot en grönare framtid. Baserat på vårt engagemang för miljön kommer vi kontinuerligt att anpassa och förbättra våra initiativ för att möta de utvecklande utmaningarna och möjligheterna. Eftersom vi är övertygade om att en tidig förbindelse med naturen formar ett medvetet beteende, är det vårt särskilda intresse att ge barnen en djup förståelse för miljön och ett omsorgsfullt förhållningssätt till den. Låt oss tillsammans göra omsorgsfull hantering av miljön till en vana.

Miljövänliga tillbehör

Vi arbetar för att byta ut våra tillbehör mot alternativ av biologiskt nedbrytbar plast.

Minska vårt koldioxidavtryck

Vi strävar efter att driva vår produktionsanläggning med solenergi för att minska våra utsläpp.

Skapa miljömedvetenhet

Som varumärke vill vi att barn ska gå ut och lära sig att ta hand om naturen, för att skapa miljömedvetenhet tidigt.

Naturliga presenningar

Vårt mål är att ersätta nuvarande plastpresenningar med hampa och andra naturliga material.

Avfallsminskning

Vi vill inte att träet från våra kunders uttjänta klätterställningar ska hamna i soporna, utan använder det för upcycling och tillverkning av nya produkter som blomlådor.

Gå med oss och skapa en spännande barndom!

Ta reda på varför andra föräldrar har valt fatmoose och bli en del av vår gemenskap för att ge dina barn en oförglömlig barndom.

30 kunder har redan lämnat ett omdöme

Trustscore 4,0 | 30 omdömen