KlätterställningPerfect fit for your garden

Barnlekställningar av trä

Vi ser till att odlingen av virket är naturlig och hållbar. Dessutom behöver trä mycket kärlek för att skydda det mot svamp, röta, väder och mögel. FATMOOSE förädlar därför träet med en högkvalitativ vattenavvisande impregnering, som även används i offentliga lekställningar (förskolor, skolor). Detta ökar naturligtvis livslängden och säkerheten för lekställningen.

Klätterställning

Sida
Sida

FATMOOSE lekställningar - passar alla trädgårdar

Vill du skapa en miljö för dina barn att leka med vänner, vara aktiv i den friska luften och bara ha kul? Då är en FATMOOSE-lekställning i trädgården precis rätt för dig och din familj. Det spelar ingen roll om det är en klassisk lekställning med gunga eller en mysigt lekställning med hus. Vårt lekredskap kombinerar sportiga utmaningar med en distinkt design och därför är en FATMOOSE-lekställning i trä är det perfekta tillskottet som verkligen passar in i varje trädgård.

Gör dina barn glada och välj mellan olika modeller från vårt urval av lekställningar: I lekställningen med trädhus kan de små utforskarna hålla ett öga på hela sitt lekparadis i trädgården och dela sina hemligheter med varandra i sitt eget gömställe. Genom att låta din kreativitet flöda fritt kan det nya lekredskapet enkelt bli en lekställningsborg. Vad sägs om en lekställning med rutschkana, gunga och sandlåda? Med detta totalpaket kan barnen verkligen bli av med överskottsenergi tillsammans med sina kompisar och hitta många sätt att integrera de olika elementen i sin lek. Det finns något för alla trädgårdstorlekar i vår onlinebutik! Om du vill köpa en lekställning hittar du säkert den perfekta modellen hos FATMOOSE - lika individuell som du, din familj och din livsstil.

Få dina barns ögon att lysa med en lekställning

Med en FATMOOSE-barnlekstställning av trä garanteras inte bara högsta kvalitet utan också en naturlig och högkvalitativ design som passar alla trädgårdar. Eftersom vi själva utvecklar och producerar vår lekplatsutrustning från första idé till sista skruv övervakas denna process professionellt. Noggrann kvalitetskontroll utförs innan din lekställning skickas till din trädgård. FATMOOSE använder endast naturligt trä till sina lekställningar och högkvalitativa tillbehör. Alla inköpta produkter kontrolleras också noggrant för att säkerställa att de uppfyller FATMOOSE-kraven. Alla steg, från utveckling till leverans, utförs, kontrolleras och godkänns individuellt av oss. Vi har även koll på de nuvarande europeiska standarderna för att garantera oss och dig den högsta nivån av säkerhet, stabilitet och hållbarhet. Så att din lekställning för barn tål vilda lekar på gungor och rutschkana.

Förutom säkerhet fokuserar vi naturligtvis också på en omisskännlig design - lika unik och mångsidig som dina barns preferenser. Det är därför vi kontinuerligt skapar och utvecklar nya idéer som är perfekt skräddarsydda efter familjens behov. På detta sätt säkerställer FATMOOSE att du och dina barn kan njuta av lika mycket säkerhet som lekglädje. Vi har något för alla! Således blir även en liten lekställning eller en lekställning med sandlåda hjärtat i din trädgård.

Barnlekstställning - bygg det själv

På FATMOOSE hittar du lekställningar för små trädgårdar samt större modeller som lekställningar med en plattformshöjd på 150 cm. När lämpligt lektorn har valts kan byggprojektet påbörjas. Först och främst, planera hur du ska placera lekställningen i trädgården, så att dina barn kan få massor av lekglädje. Med de enkla monteringsanvisningarna för lekställningarna och en eller två energiska medhjälpare monteras lekställningen med sandlåda snabbt och erbjuder en robust miljö för många lekar. För bästa säkerhet för dina barn är lekställningen av trä stadigt förankrad med betonga i marken. Nu kan barnen bygga sandslott och utmana sig själva genom att klättra, åka rutschkana och gymnastisera. Det perfekta tillskottet till din trädgård och aktiva, glada barn!

Vårt tips: Om du letar efter ett fynd, ta en titt på vår rea. Där hittar du billiga lekställningar i vår rea på lekställningar.