Om oss

Med kärlek från fatmoose

fatmoose utvecklar häftiga träprodukter för utomhusbruk – vi har allt från lektorn via gungor till sandlådor. fatmoose gör allt av kärlek: av kärlek till våra kunder, en enastående design, hög kvalitet och trämaterialets naturlighet.

Av kärlek till kunderna

Kunden har alltid rätt. Detta kommer alltid först hos oss - därför frågar vi oss varje dag ”Vad önskar sig våra kunder av oss?”. För att uppfylla eller till och med överträffa dina önskemål satsar vi på kvalitet, säkerhet, snabba leveranstider och bra priser.

Av kärlek till en enastående design

Vi älskar färger och kreativa former Därför utvecklar och skapar vi nya designer för dig varje dag. Vi följer de mest aktuella trenderna och kan tack vare detta erbjuda de häftigaste artiklarna.

Av kärlek till hög kvalitet

fatmoose arbetar endast med naturligt trä och gör tillbehör av högvärdig kvalitet. Alla inköpta artiklar kontrolleras omsorgsfullt för att de ska uppfylla fatmooses krav.

Av kärlek till träets naturliga egenskaper

Vi strävar efter ett naturligt och hållbart skogsbruk. Trä behöver dessutom mycket kärlek så att det skyddas mot svampar, röta, väder och mögel. fatmoose förädlar därför virket med en högvärdig vattenavvisande impregnering av den typ som används på offentliga lektorn (förskolor, skolor). Detta förlänger lektornets livslängd och säkerhet på ett naturligt sätt. Helt enkelt FANTASTISKT.

Underbart! fatmoose WackyWorld har sin filmdebut hos Disney. Upptäck den fantastiska Disney Junior Tour!