Inspirerade
av naturen

Tillbehör från FATMOOSE

Fantastiska tillbehör till ditt individuellt utformade lektorn finns här bland FATMOOSEs tillbehör. Här är det du som är kung och kan välja mellan många starka färger, coola former och diverse egenskaper. Alla våra produkter har utmärkt kvalitet: det spelar ingen roll om det är tryckimpregnerat trä, beläggning av rostfritt stål eller våra rattar och kikare av plast - vi på FATMOOSE trotsar väder och vind och garanterar dig ett riktigt nöje året runt.

Här hittar du inte bara kvalitet utan även stil. Geniala färgkombinationer, högvärdigt trä och häftiga egenskaper gör att ditt individuella lektorn hittar sin plats i din trädgård. Det finns något för varje budget och för varje trädgård här så att du kan ha häftiga fester med FATMOOSE.

Tillbehör och skydd

Hos FATMOOSE hittar du exempelvis tillbehör med integrerat skydd till ditt lektorn som vår SandSeat sandlåda med fällbart lock i olika storlekar, som liksom vår SmartFoil sandskyddsfolie ser till att din sand alltid är ren. Och vår SoftSafe L säkerhetsmatta kan du exempelvis lägga under din gunga eller ditt klättertorn och du hittar dessutom allehanda mark-, vinkel- och grundförankringar här.

Du kan fixa ihop häftiga klättervägar om du väljer att skaffa våra GrabOn 5 klättergrepp. Du kan välja bland olika coola färger och olika storlekar beroende på din handstorlek. Och om du vill lägga till ännu ett underhållningselement till ställningen kan du göra det med vår HangRing basketkorg. För att du ska behålla överblicken under allt lekande erbjuder FATMOOSE en häftig DuoSpy XL kikare, ett SecretSpy periskop och till och med ett SpecialSpy specialteleskop som du tillsammans med våra coola rattar i geniala färger kan använda överallt.

Naturligtvis är det enkelt att montera allt på ditt FATMOOSE-torn. Och den som dessutom vill ha häftiga gungor, geniala rutschkanor och liknande har hamnat helt rätt här hos FATMOOSE.

Här fungerar allt enligt mottot Back to Basics så att du får en häftig, cool design som går snabbt och enkelt att bygga upp.

#fatmoosemoment

Kolla in dessa trädgårdshöjdpunkter från våra nöjda kunder över hela Europa. Har du också ett blickfång i trädgården? Dela den då med andra med hashtaggen #fatmoosemoment eller via uppladdningsknappen nedan.