TropicTemple Tall XXL

Information om produkten
 • Mått: L643 x B501 cm
 • Plattformshöjd: 210 cm
Incl. 25% Moms.
check-green Gratis leverans*
| Leveranstid: ca. 03/05/24 - 13/05/24
Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
 • 1 ankarset à 14 styck
 • Gummimatta 28 styck

Obs! Vi ger 10 års garanti¹ på vårt trä när du samtidigt köper våra ankare.

 • SimpleRoot Jordankare (14 st i set) 621108
  SimpleRoot Jordankare (14 st i set)
  1 164,-
 • SoftSafe XL Säkerhetsmatta inkl. monteringsstift 620668_k
  SoftSafe XL Säkerhetsmatta inkl. monteringsstift
  As low as 329,-
 • SolidRoot Vinkelankare (14 st i set) 621225
  SolidRoot Vinkelankare (14 st i set)
  1 751,-
 • GlideRoot ankare för rutschkana 640260
  GlideRoot ankare för rutschkana
  545,-
 • SmartProtect Marktäckväv 109580_k
  SmartProtect Marktäckväv
  As low as 339,-
TropicTemple Tall XXL

Lekställning för barn TropicTemple Tall XXL med SuperSwing

Djungelupptäcktsresande se upp! Sätt upp ett storslaget djungeltempel med fem iögonfallande våningar direkt i din trädgård! Svinga dig upp med lianen eller erövra lekställning via klätterväggen! I kojan på första våningen kan du gömma dina hemliga skatter. på den andra våningen finns ett lösthängande solsegel. Via trappan och klätterstegen tar du dig högt upp till den översta plattformen. Från verandan har du tack vare teleskopet en fantastisk panoramautsikt över den blomsterfyllda vildmarken. Kolla upp gamla skattkartor högt ovanför bladtaket i huset och försvara ditt mystiska rike mot inkräktare!

Skattjakten kallar? Lämna då lekställningen rasande snabbt: Över förbindelsebron mellan de båda tornen och via den hemliga ingången i trädhuset kommer du enkelt ut i det fria. Den absoluta höjdpunkten är kompisgungan under den översta våningen. Lounge-hängmattan inbjuder till avkoppling efter den framgångsrika expeditionen. Här kan du räkna dina guldmynt efter en ansträngande dag eller köpa exotiska blomsterkransar i djungelbutiken. Detta klättertorn erbjuder en äkta spännande upplevelse – slå till!

Presenningen levereras i ett stycke så att du kan anpassa ditt lektorn efter dina önskemål. Gillar du våra bilder? Du hittar mallar för denna design i monteringsanvisningarna.

Obs:
Produkten är ej lämplig för barn under 3 år
Endast för hemmabruk och under övervakning av vuxna
De angivna dimensionerna och färgerna kan variera något

Leveransomfattning:

  Detaljer om produkten:

   Om vår TropicTemple Tall XXL

   Vi har utvecklat vår TropicTemple Tall XXL för att uppmuntra ditt barn genom lek. Läs mer om de olika lekfunktionerna och hur de bidrar till ditt barns utveckling på ett unikt sätt.

   • Föreställ dig

    Förvandla pinnar till svärd, samla kastanjer som skatter - precis som barn berikar sitt spel med rekvisita från naturen, främjar vårt mångsidiga tillbehör kreativitet och fantasi.

   • Upptäcka

    Barn älskar att experimentera med naturens element, leka med vatten och lera eller samla stenar och löv. Så bjuder sandlådan inte bara in till bekymmersfri byggande och grävande och främjar både grovmotorik och finmotorik. Det stimulerar också barnens kreativitet medan de dyker in i sin fantasi.

   • Klättra

    Liksom spänningen med att klättra på omkullfallna trädstammar, stenar eller träd i naturen, erbjuder vårt klätterställning också utmanande klättringselement. Dessa främjar på ett lekfullt sätt utvecklingen av viktiga motoriska färdigheter, styrka, kroppsuppfattning och självförtroende.

   • Gunga

    Eftersom barn av naturen söker utmaningar där de kan visa sin skicklighet, antingen genom att gunga eller hänga i låga grenar, ger en klätterställning med gunga dem en rolig och fysiskt engagerande aktivitet som främjar deras koordination och balanssinne.

   • Rutschkana

    Oavsett om det är spänningen att rutscha nerför en lerig sluttning i stänkbyxor eller upphetsningen att komma ner från lektorn - rutschkanor erbjuder barn en rolig och spännande möjlighet att förbättra sin balans och stärka sitt självförtroende.

   • Balans

    Barn söker instinktivt efter sätt att utmana sin balans i naturen, vare sig det är på en trädstam eller en liten mur. Våra klätterställningar innehåller element som främjar motoriska färdigheter, kroppsuppfattning och koncentration.

   fatmoose's Anker

   Ankerets navn SolidRoot SimpleRoot
   Egnede stolper ≤ 9x9 cm ≤ 9x9 cm
   Egnet til alle jordbundsforhold
   check-green
   check-green
   Stabilitet
   star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow
   star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow
   Montering på indersiden mulig**
   check-green
   check-green
   Nem og hurtig montering
   check-green
   check-green

   Vi anbefaler at støbe alle vores ankre i beton

   * Stabiliserer stolperne

   ** Anker ikke synligt udvendigt

   Naturresurser

   De bästa råden för våra träprodukter

   Trä från Europa
   Det mesta av vårt virke kommer från skogar i sydöstra Tyskland. Vi använder impregnerad furu eller granvirke till våra lekredskap. Wickey-trä får på så sätt för en särskilt lång livslängd utomhus.

   Naturlig och hållbar odling
   Vi lägger särskild vikt vid kvalitet och ansvarsfull användning av vårt virke. Vårt trä har växt långsamt och är därför hårdare och mer slitstarkt. Impregneringen gör träet mer hållbart och biologiskt säkert för människor, djur och växter.

   Möjliga tillägg

   #fatmoosemoment

   Kolla in dessa trädgårdshöjdpunkter från våra nöjda kunder över hela Europa. Har du också ett blickfång i trädgården? Dela den då med andra med hashtaggen #fatmoosemoment eller via uppladdningsknappen nedan.