PacificPearl Pro XXL

Information om produkten
 • Mått: L635 x B502 cm
 • Plattformshöjd: 210 cm
Incl. 25% Moms.
check-green Gratis leverans*
| Leveranstid: ca. 10/07/24 - 17/07/24
Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
 • 1 ankarset à 14 styck
 • Gummimatta 28 styck

Obs! Vi ger 10 års garanti¹ på vårt trä när du samtidigt köper våra ankare.

 • SimpleRoot Jordankare (14 st i set) 621108
  SimpleRoot Jordankare (14 st i set)
  1 109,-
 • SoftSafe XL Säkerhetsmatta inkl. monteringsstift 620668_k
  SoftSafe XL Säkerhetsmatta inkl. monteringsstift
  As low as 329,-
 • SolidRoot Vinkelankare (14 st i set) 621225
  SolidRoot Vinkelankare (14 st i set)
  1 668,-
 • GlideRoot ankare för rutschkana 640260
  GlideRoot ankare för rutschkana
  519,-
 • SmartProtect Marktäckväv 109580_k
  SmartProtect Marktäckväv
  As low as 339,-

Lekställning PacificPearl Pro XXL med SuperSwing

För soldyrkarna bland er kommer här något alldeles speciellt! Sommarstugan PacificPearl Pro XXL erbjuder karibisk stil på fem feta nivåer. Dra upp dig själv med repet eller klättra uppför den häftiga klätterväggen i ditt fantastiska lektorn. på toppen hittar du en elegant strandhydda där din dyrbara musselskalsamling alltid är väl skyddad. Efter att ha åkt nerför den vågiga rutschkanan kan du slappna av under markisen och låta tankarna vandra. Över klätterstegen går det högt upp till den högsta plattformen. Släng en blick genom teleskopet och njut av den otroliga utsikten över det turkosfärgade havet. Under palmbladen kan du ha legendariska fester med ditt gäng eller bara hänga med dem.

Superexperttips: Spring över broarna mellan de två tornen och använd strandhyddans hemliga gång för att blixtsnabbt komma ut i friheten. Ta med dig ett fisknät och leta efter några snygga skatter som du kan sälja i ö-butiken Eller du kastar dig på den extremt coola kompisgungan och lyssnar på öns karibiska ljud. Avkoppling och skoj på samma gång – vad väntar du på?

Presenningen levereras i ett stycke så att du kan anpassa ditt lektorn efter dina önskemål. Gillar du våra bilder? Du hittar mallar för denna design i monteringsanvisningarna.

Obs
Produkten är ej lämplig för barn under 3 år
Endast för hemmabruk och under övervakning av vuxna
De angivna dimensionerna och färgerna kan variera något

Leveransomfattning:

  Detaljer om produkten:

   Om vår PacificPearl Pro XXL

   Vi har utvecklat vår PacificPearl Pro XXL för att uppmuntra ditt barn genom lek. Läs mer om de olika lekfunktionerna och hur de bidrar till ditt barns utveckling på ett unikt sätt.

   • Föreställ dig

    Förvandla pinnar till svärd, samla kastanjer som skatter - precis som barn berikar sitt spel med rekvisita från naturen, främjar vårt mångsidiga tillbehör kreativitet och fantasi.

   • Upptäcka

    Barn älskar att experimentera med naturens element, leka med vatten och lera eller samla stenar och löv. Så bjuder sandlådan inte bara in till bekymmersfri byggande och grävande och främjar både grovmotorik och finmotorik. Det stimulerar också barnens kreativitet medan de dyker in i sin fantasi.

   • Klättra

    Liksom spänningen med att klättra på omkullfallna trädstammar, stenar eller träd i naturen, erbjuder vårt klätterställning också utmanande klättringselement. Dessa främjar på ett lekfullt sätt utvecklingen av viktiga motoriska färdigheter, styrka, kroppsuppfattning och självförtroende.

   • Gunga

    Eftersom barn av naturen söker utmaningar där de kan visa sin skicklighet, antingen genom att gunga eller hänga i låga grenar, ger en klätterställning med gunga dem en rolig och fysiskt engagerande aktivitet som främjar deras koordination och balanssinne.

   • Rutschkana

    Oavsett om det är spänningen att rutscha nerför en lerig sluttning i stänkbyxor eller upphetsningen att komma ner från lektorn - rutschkanor erbjuder barn en rolig och spännande möjlighet att förbättra sin balans och stärka sitt självförtroende.

   • Balans

    Barn söker instinktivt efter sätt att utmana sin balans i naturen, vare sig det är på en trädstam eller en liten mur. Våra klätterställningar innehåller element som främjar motoriska färdigheter, kroppsuppfattning och koncentration.

   fatmoose's Anker

   Ankerets navn SolidRoot SimpleRoot
   Egnede stolper ≤ 9x9 cm ≤ 9x9 cm
   Egnet til alle jordbundsforhold
   check-green
   check-green
   Stabilitet
   star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow
   star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow
   Montering på indersiden mulig**
   check-green
   check-green
   Nem og hurtig montering
   check-green
   check-green

   Vi anbefaler at støbe alle vores ankre i beton

   * Stabiliserer stolperne

   ** Anker ikke synligt udvendigt

   Naturresurser

   De bästa råden för våra träprodukter

   Trä från Europa
   Det mesta av vårt virke kommer från skogar i sydöstra Tyskland. Vi använder impregnerad furu eller granvirke till våra lekredskap. Vårt trä står således för särskild hållbarhet utomhus.

   Naturlig och hållbar odling
   Vi lägger särskild vikt vid kvalitet och ansvarsfull användning av vårt virke. Vårt trä har växt långsamt och är därför hårdare och mer slitstarkt. Impregneringen gör träet mer hållbart och biologiskt säkert för människor, djur och växter.

   Möjliga tillägg

   #fatmoosemoment

   Kolla in dessa trädgårdshöjdpunkter från våra nöjda kunder över hela Europa. Har du också ett blickfång i trädgården? Dela den då med andra med hashtaggen #fatmoosemoment eller via uppladdningsknappen nedan.