SandlådorCreative space for infinite fun

Barnsandlåda i trädgården

En sandlåda passar perfekt i alla trädgårdar! Om sandlådan står på ett bra ställe ger den barnen den perfekta platsen för att leka, kladda och vara kreativa av hjärtans lust. En sandlåda med lock skyddar den från väder och vind! För ännu mer lekglädje kombinerar du en sandlåda med en lekstuga.

Sandlådor

Tyvärr finns det för närvarande inga sandlådor till salu.

FATMOOSE sandlåda för barn

En FATMOOSE-sandlåda för barn är det perfekta lekredskapet för utomhuslek. Var sig det gäller sandlåda med lekstuga, en sandlåda med sittbänk eller kanske till och med en lekställning med sandlåda. En sandlåda passar helt enkelt i alla trädgårdar. Den ger oändlig lekglädje och mycket plats för att vara kreativ. I barn-sandlådan kan de små skapa en värld av sandslott och -kakor med egna händer, gräva eller kladda med vatten. En ledig eftermiddag kan man bygga sandlådan på några timmar, fylla på med sand och sedan kan leken börja.

Sandlåda med lock

Övertyga dig själv om fördelarna med en sandlåda med lock. En sandlåda från FATMOOSE kännetecknas av sin naturliga design och robusta kvalitet. Dessutom är en sandlåda av trä med lock, till skillnad från en plastmodell, mycket hållbar och väderbeständig utomhus. För att skydda den fina sanden mot skräp och djur är en sandlåda med lock helt perfekt. Sandlådelocket håller sandlådan fri från löv och annan smuts, vilket gör en sandlåda med lock mycket lättskött. Locket stängs inte helt för att förhindra mögelbildning på grund av stillastående vatten. På så vis garanteras lång hållbarhet.

Om du vill köpa en sandlåda hittar du säkert den passande modellen för din familjs behov i vår onlinebutik. Välj mellan modeller med avtagbart eller integrerat lock. Det kan lätt vikas upp så att det skapas en praktisk sittbänk. För att ytterligare skydda lekytan mot rötter och maskar kan du lägga ut en marktäckväv när du bygger sandlådan.

Bygg sandlåda

Oavsett om du har bestämt dig för enbart en sandlåda eller vill lägga till en lekstuga passar modellerna från FATMOOSE helt naturligt in i din trädgård. Även en gunga kan perfekt kombineras med en sandlåda. Före monteringen bör du planera var sandlådan ska placeras och snart kan de vilda lekarna börja. Dessutom kan man även lätt bygga ett eget sandlådelock, t.ex. om du redan har en lekstuga med sandlåda eller om du vill skydda sanden mot smuts. Kolla gärna i våra Vanliga frågor om du har fler frågor om våra produkter.