FATMOOSE MID SEASON SALE! Fantastiska rabatter för mer lekglädje i trädgården

SandlådorCreative space for infinite fun

Gigantiska sandslott

Kombinera din gunga eller ditt lektorn med en av våra jättehäftiga sandlådor. Vare sig du vill ha en snygg sandlåda med vikbart lock och sittbänkar eller en enkel träsandlåda - FATMOOSE har något för alla. Gräv häftiga hemliga gångar och bygg pompösa palats - det finns inga gränser för din fantasi! Glöm inte bort SmartFoils sandskydd som håller din sandlåda fri från rötter och maskar.

Sandlådor

Sandlåda

FATMOOSE sandlådor har både riktgit hög kvalitet och är snygga att se på. Våra fantastiska träsandlådor är gjorda av tryckimpregnerat trä och känns alltid lika trendiga tack vare sin moderna design. I de coola FATMOOSE barnsandlådorna har du gott om plats och det finns häftiga extrafunktioner som nedfällbara bänkar och bekväma ryggstöd. När ditt otroliga sandslott till slut är färdigbyggt kan du luta dig tillbaka och beundra ditt arbete.

Vill du att dina kompisar hänger på? Inga problem, tack vare de breda sittbänkarna i SandSeat-sandlådan för barn kan alla sitta bekvämt i sandlådan. Denna sandlåda med lock är inte bara supersnygg utan även supersmart: med några få handgrepp kan bänkarna vikas in och på ett ögonblick har din sandlåda fått ett lock.

Tillbehör för sandlådor

Håll den ren: För sandlådor utan vikbart lock hittar du rätt sandlådelock här - och håller löv, fåglar och katter borta. När sandlådan väl är övertäckt blir den en plattform, en sittbänk, ett pysselbord eller vad du än behöver i ditt kungarike just nu. För klätterställningar med sandlåda, MagicMarket Master XXL och MagicMonkey Ultra XXL, hittar du här också ett sandlådelock som passar perfekt. Tack vare den smarta sandskyddsfilmen håller sig din sand ren. Med den på plats kan du vara vara säker på att inga rötter kan trassla sig in i din sandiga skattkista.

Det är bara att köra igång - du är ju ändå här för att införskaffa en ultra-cool sandlåda! Hos FATMOOSE hittar du garanterat den bästa modellen för din trädgård och ditt FETT coola äventyr kan börja.